Kamenicama lomili prozore privatnih kuća po Prokuplju

0
Oštećeno nekoliko kuća; Foto: M. M.

Najmanje dve kuće u blizini centra Prokuplja oštećene su tokom noći, kada su za sada nepoznati počinioci kamenicama polupali prozore. U policiji su potvrdili da je prijavljen incident koji se dogodio oko ponoći, a iz Osnovnog tužilaštva u tom gradu su oštećene uputili da privatno tuže počinioce ukoliko budu identifikovani i uhvaćeni.

Policija je odmah po prijavi dve sugrađanke obavestila tužilaštvo, gde je rečeno da se za takav događaj goni po privatnoj tužbi.

Policija će svakako nastaviti operativni rad na terenu i pokušati da identifikuje počinioce. Od materijalne štete su prozori polomljeni – prokomentarisali su u policiji.

Prema rečima vlasnika kuće u kojoj je kamenicom polomljen prozor, incident se dogodio oko ponoći, a sreća u nesreći je da u prostoriji u kojoj je uletela ogromna kamenica i staklo, nije bilo nikoga.

Svi smo uplašeni, u kući je bilo malo dete, niko ne zna šta je motiv tih koji su ovo uradili. Samo se čuo ogroman prasak, a prozori su pogođeni sa dve kamenice, od kojih je jedna uletela u sobu. Radi se o manje prometnoj ulici koja vodi ka keju na reci Toplici i gde se kako smo čuli skupljaju sumnjive osobe – kaže vlasnik oštećene kuće.

Kako saznajemo, napadače je snimila najmanje jedna privatna sigurnosna kamera i na njoj se vide trojica najverovatnije maloletna dečaka, koji su iz čista mira gađali kamenom objekte i polako se nakon toga udaljili.

Prethodni tekstŽitorađa kupuje protivgradne rakete za 1,6 miliona dinara
Sledeći tekstTri prokupačka sela dobila kontejnere za smeće

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime