U prokupačkim selima proširena ulična rasveta za oko 3.000 metara

0
????????????????????????????????????

U 3 prokupačka sela, Donja Trnava, Bumburek i Velika Plana završeni su radovi na proširenju ulične rasvete, a za tu namenu iz budžeta Grada Prokuplja izdvojeno je oko 1,7 miliona dinara. Postojeća ulična rasveta u ovim selima je proširena za još oko 3.000 metara.

Na najprometnijem delu puta u Donjoj Trnavi, postavljeno je 13 novih stubnih polja i osvetljeno 740 metara ovog puta, a meštani kažu da je značaj ovih radova veliki, posebno za đake koji tom deonicom prolaze svakodnevno, ali i za sve meštane ovog seoskog područja.

Novu uličnu rasvetu dobili su i žitelji Bumbureka, gde je na dužini puta od 350 metara ugrađeno 9 novih električnih stubova. Nova rasveta, osim što je donela osvetljenje na putu kroz selo, osvetlila je i put do crkve i seoskog groblja, a vrednost radova je 354.000 dinara – kažu u Gradskoj upravi u Prokuplju.

U okviru ovog projekta, po prvi put je uvedena ulična rasveta u zaseoku Bićani u Velikoj Plani, za koju je opredeljeno 702.000 dinara iz gradskog budžeta, gde je duž puta postavljeno 1.800 metara kabla i ugrađena su 22 nova stubna polja.

Prethodni tekstTopličanin sa novim trenerom stigao do boda na domaćem terenu (SNIMAK UTAKMICE)
Sledeći tekstKuršumličanke osvojile treće mesto u spremanju ajvara

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime