Grad Prokuplje nagradio najbolje učenike osnovnih i srednjih škola

0
Grad Prokuplje nagradio najbolje učenike osnovnih i srednjih škola; Foto: M. M.

Grad Prokuplje nagradiće najbolje učenike osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili jedno od prva 3 mesta na republičkim takmičenjima i to 10 učenika za osvojeno prvo mesto sa po 25.000, 5 za drugo sa 20.000 i 3 učenika za osvojeno treće mesto sa po 15.000 dinara. Dodeljeno je ukupno 20 pojedničanih i 3 grupne nagrade, a novčani fond koji će biti isplaćen iz gradske kase je 491.000 dinara.

Gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović kaže da će Grad Prokuplje i ubuduće podsticati najuspešnije učenike osnovnih i srednjih škola, jer ističe da oni to zaslužuju brojnim uspesima na najvišem rangu takmičenja.

Sa po 25. 000 nagrađeni su učenici Gimnazije Anđelija Lukić, Bojana Lukić, Danica Perić, Jovana Ilić, učenik Osnovne škole “Ratko Pavlović Ćićko” Uroš Grujić i polaznici Muzičke škole “Kornelije Stanković” Isidora Stojanović, kao i Lenka Ristić i Strahinja Trajković sa po dve prve nagrade. Druga mesta na takmičenjima u Srbiji osvojili su učenici “Ćićkove” škole Jovana Savić, Marija Nešić, Katarina Vukašinović iz Gimnazije i Vasilije Stanojević iz Muzičke škole, dok su treća mesta pripala polaznicima Muzičke škole Emi Vulić, Mini Đokić, Isidori Stojanović, kao i Borisu Jovanoviću i Teodoru Taskoviću iz “Ćićkove” škole – kažu u Gradskoj upravi Prokuplja.

Tri grupne nagrade sa po 22.000 dinara osvojile su dve ekipe “Ćićkove” i ekipa Muzičke škole “Kornelije Stanković” u Prokuplju.

Nagrade najboljim đacima biće naknadno uručene, nakon što se završe sve procedure oko potpisivanja ugovora.

Pošalji komentar

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име