Automobil ukraden sa parkinga nedaleko od zgrade prokupačke Policije

0
Mesto gde je bio parkiran auto; Foto: M. M.

„Citroen c5“ prokupačkih tablica ukraden je tokom noći sa parkinga, nedaleko od centra Prokuplja, na stotinak metara od zgrade Policije u Knez Mihajlovoj ulici. Vlasnik kaže da je krađu prijavio, ali se iz policije za sada ne oglašavaju.

Veliša Ribać, jedan od članova porodice čiji je auto ukraden, kaže da ga je njegova supruga parkirala sinoć oko 19:30 sati, a da je poslednji put viđen oko 21 sat, kada su se vraćali iz prodavnice.

Auto poslednji put viđen sinoć oko 21 sat; Foto: M. M.

Mi taj auto parkiramo tu u ulici već 3, 4 godine, od kada smo ga kupili. Auto ima zaštitu, alarm i nije mogao tek tako da bude upaljen i odvezen bez ključa. Niko od komšija nije primetio ništa sumnjivo ni noćas, ni prethodnih dana – tvrdi Ribać.

Kaže da je jutros oko 8 sati hteo da krene autom da završi neke poslove, ali ga nije bilo na parkingu.

Odmah sam pozvao suprugu, pomislio sam da ga nije ona odvezla pošto je ranije otišla na posao, iako su ključevi bili tu. Pitao sam je gde je parkirala auto, mislila je da se ja šalim kada sam joj rekao da nije na parkingu. Kada sam otišao u policiju da prijavim, prvo njihovo pitanje je gde je rezervni ključ. Rekao sam da je on ostao kod bivšeg prodavca iz Beograda, ali nemam razloga da sumnjam u bilo koga – dodaje Ribić.

Tvrdi da na mestu gde je bio parkiran auto vrednan oko 5.000 evra, nema tragova obijanja i da je nejasno kako su lopovi uspeli da ga odvezu i pored svih blokada koje ima u sebi, a da se ne uključi alarm.

Kako saznajemo, pre izvesnog vremena u Prokuplju je ukraden još najmanje jedan auto i to „audi b4“ čija je vrednost nešto više od 1.000 evra, ali potvrdu te informacije, kao i odgovor koliko je auta ukradeno na teritoriji Prokuplja od početka godine nismo za sada dobili od policije.

Pošalji komentar

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име