Dom zdravlja u Prokuplju prokišnjava, problem nastao zbog rekonstrukcije krova

0

Zbog radova na rekonstrukciji Doma zdravlja u Prokuplju, a usled uklanjanja dela krova zgrada i obilne kiše koja pada prethodnih dana, ova ustanova je od jutros pod vodom – prokišnjavaju prostorije službe medicine rada, opšte medicine, stomatologije i ginekologije, pa su kofe, lavori i korita raspoređeni po hodnicima.

Radovi na krovnoj konstrukciji tog dela zgrade ugrozili su prostorije tih službi, pa je njihov rad organizovan samo u popodnevnoj smeni, a iz ustanove naglašavaju da će nastali problem biti rešen narednih nekoliko dana.

Radi se kompletna rekonstrukcija zgrade, poslovi se trenutno obavljaju na delu zgrade koji prokišnjava, jer je podignut deo konstrukcije krova. Kiša koja prethodnih dana pada, uz kraće prekide, onemogućava radnike da završe posao na vreme. Pokušavamo da se organizujemo u datim okolnostima kako bi svi pacijenti dobili adekvatnu zdravstvenu zaštitu – kažu u Domu zdravlja.

Naglašavaju da se već od sutra očekuje vreme bez kiše, što će omogućiti radnicima koji rade na rekonstrukciji zgrade valjano odrade svoj posao, te se nadaju da će se sve uskoro završiti i da će, nakon toga, službe početi sa redovnim radom, a samim tim očekuju i da se smanje gužve koje se ovih dana javljaju zbog rada samo u jednoj smeni.

Inače, u drugom delu zgrade Doma zdravlja, gde su smeštene, između ostalog i službe pedijatrije i stomatologije, rade uobičajno, u dve smene i u tom delu zgrade nema prokišnjavanja.

Prethodni tekstKonačni rezultati izbora u Toplici: Naprednjaci ubedljivi u svim opštinama
Sledeći tekstZbog padavina i nastale štete najavljeno vanredno stanje u nekim opštinama u Toplici

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime