Mladić povređen na bazenu u Žitorađi, prebačen u prokupačku bolnicu

0
Bazen će raditi od 10 do 19 sati; Foto: M. M.

Zbog povreda glave koje je zadobio na nedavno otvorenom bazenu i kupališnom kompleksu u Žitorađi, na Urgentnom odeljenju prokupačke bolnice primljen je 18-godišnji mladić iz Leskovca.

Kako kažu u Bolnici, u toku je dijagnostika povreda mladića B. P. i tek nakon toga će se znati kako će i gde biti nastavljeno njegovo lečenje.

Pacijent je nešto posle 11 sati primljen na Urgentno odeljenje, a dovezen je kolima Hitne pomoći u Žitorađi. Stepen i ozbiljnost povreda još uvek se utvrđuje, tako da ćemo tek nakon toga znati nešto više o svemu – kažu u Bolnici.

Za sada nije potvrđeno kako je došlo do povređivanja mladića iz Leskovca, ali nezvanično saznajemo da je povreda nastala nakon što se tokom ulaska u vodu okliznuo i pao na glavu.

Inače, novosagrađeni bazen i kupališni kompleks na površini od preko 14.000 kvadrata, od čega je pod objektima oko 1.600 kvadrata, otvoren je početkom jula meseca i prvi je ovakve vrste u Topličkom okrugu, ali i jedino uređeno kupalište koje je otvoreno i pored činjenice da zbog vanredne situacije zbog virusa korona nisu ni otvarani bazeni u Prokuplju i Kuršumliji

Prethodni tekstRaspisan javni poziv za podsticaj proizvodnje vina
Sledeći tekstU prokupačkoj bolnici povećan broj novoobolelih i primljenih pacijenata sa simptomima virusa korona

POSTAVI KOMENTAR

Молимо унесите свој коментар!
Овде унесите своје име