Najbolja hrana u Prokuplju: Brza hrana „Lord“!

0
Najbolja brza hrana u Prokuplju

U ulici Ratka Pavlovića 119 nedavno je otvorena Brza hrana „Lord“, koja nudi sasvim drugačije obroke. Tu su vafli, wrap, omleti sa tortiljom, razne đakonije i poslastice koje mogu obogatiti doručak, ručak, večeru ili užinu.

Tajna je u kvalitetu i pažljivo odmerenim sastojcima, a nije zanemarljiva i količina, jer jedan vafl sa dodacima, koji može da bude obrok, ili poslastica, teško da iko može da pojede.

Specijalitet je i wrap sa svinjskim, mlevenim ili pilećim mesom koji je prava novost na prokupačkom tržištu.

Uz sve ostale specijalitete na koje smo navikli, ovo mesto je pravo osveženje.

Vlasnica Brze hrane „Lord“ Nevena Milenković sa svojim suprugom Nenadom pretočila je svu ljubav prema kulinarstvu u ovaj objekat. Kako je Nenad profesionalni pekar sa dugogodišnjim iskustvom, ništa nije prepušteno slučaju i ovaj mladi bračni par rešio je svoje znanje i veštine predstavi svima.

Dugo smo razmišljali i želeli da otvorimo restoran ili brzu hranu. Na kraju smo odlučili i krenuli u ostvarenje sna. Nije lako, naravno, jer je svaki početak težak, ali želimo da ovom gradu ponudimo nešto drugačije, nešto što se ljubavlju stvara- kaže Nevena.

Dodaje da su sastojci za sve obroke domaći, kao i prilozi. Sve što je u ponudi, Nevena i Nenad sami prave i trude se da obogate ukus tradicije. Uz tradicionalni pekarski zanat porodice Milenković, ovo je jedna savršena celina ukusa, mirisa, kvaliteta.

Vodimo se činjenicom da je bolje da ima više, pa da se pojede i kasnije, nego da je malo. Znamo da je kvalitet važan, tako da pažljiv biramo sastojke i oni su uvek isti- dodaje vlasnica brze hrane.

Priznaje da su specijaliteti, kao vafli i wrap u prvo vreme sumnjivo prihvaćeni u Prokuplju kao novina, ali ko ih je jednom probao, više ne menja i stalno ih naručuje.

Nudimo i sve ostale u ovoj sredini popularne obroke, od sendviča, pice, preko carskih prstiju i čiken obroka. Jednostavno, ima po nešto za svakog- uz osmeh kaže Nevena.

Kako na adresi lokala u ulici ratka Pavlovića 119 iznad Male pijace ka Nišu, tako i kući uvek možete uživati u savršenim obrocima Brze hrane „Lord“ jer je doostava na kućnu adresu besplatna.

Ako ste za kućnu dostavu, ili obrok na poslu, dovoljno je da pozovete broj telefona: 061/133 20 49 i sve stiže kod vas!

Zato, zavirite malo u čudesan svet nove i drugačije hrane i budite sigurni da se nećete pokajati!

Prethodni tekstDerbi kola, Prokupčanke čekaju „Mladi radnik“ iz Radinca (VIDEO)
Sledeći tekstZbog neisplaćenih dugovanja bivši radnici kuršumlijskih preduzeća najavljuju blokadu puta

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime