Socijalisti predali listu za lokalne izbore u Prokuplju

0
Socijalisti spremni za lokalne izbore u Prokuplju; Foto: D. Ž.

Nakon SNS-a, kandidate za odbornike lokalnog parlamenta u Prokuplju predala je i Socijalistička partija Srbije. Nosilac i prva na spisku je Gordana Janković, koja je kandidat na listi socijalista i za republički parlament gde je pozicionirana na 48. mestu.

Socijalisti su posebno ponosni što na njihovoj listi od 55 odbornika, 60 procenata čine žene i veliki broj mladih ljudi sa samo jednim ciljem, da nakon izbora zajedno rade na stvaranju uslova za bolju budućnost i život svih građana Prokuplja.

Ovaj trenutak je važan korak u našem demokratskom procesu, gde građani Prokuplja imaju priliku da izaberu svoje predstavnike na lokalnom nivou. SPS se zalaže za socijalnu pravdu, ekonomsku stabilnost i bolji kvalitet života. Naša lista okuplja različite pojedince sa različitim iskustvima i stručnostima kako bismo obezbedili najbolje rešenje za izazove sa kojima se suočavamo- kažu u Gradskom odboru SPS-a u Prokuplju.

Kao potvrda dobrih rezultata prokupačkog odbora SPS je i visoka pozicija predsednice GrO Prokuplje Gordane Janković na listi za narodne poslanike Republike Srbije.

Na predstojećim izborima 17. decembra socijalisti očekuju bolje rezultate u odnosu na prethodne i nadaju se da će birači prepoznati ideju i politiku socijalista koja je po njima bila uvek u interesu građana.

Lista “Ivica Dačić– Premijer Srbije” može se preuzeti na LINKU!

Prethodni tekstSaobraćajka kod Kuršumlije, povređena jedna osoba
Sledeći tekstRukometašice i rukometaši topličanina večeras igraju Kup utakmice (UŽIVO)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime