U tuči u centru Prokuplja povređene dve osobe

0
Pojačana kontrola saobraćaja tokom praznika; Foto: M. M.

Jedna osoba je sa težim povredama primljena u prokupačku Bolnicu nakon tuče koja se desila na ulici nedaleko od centra grada. U Bolnici su potvrdili da su danas posle 11 primili pacijenta povređenog u tuči koji je hospitalizovan, a nešto kasnije i drugog pacijenta, ali je on, posle pregleda, pušten na kućno lečenje.

Iz policije za sada nema informacija, a u Opštoj bolnici navode da je danas oko 11:30 primljen 46-godišnji M. S. koji je imao višestruke povrede zadobijene u tuči i on je prebačen na Odeljenje intenzivne nege.

Pacijent je primljen u svesnom stanju, ali sa višestrukim povredama po telu koje je rekao da je zadobio u tuči. Odmah je obaveštena policija i urađena je kompletna dijagnostika, nakon čega je smešten na Odeljenje hirurgije. Konstatovane su povrede frakture rebara, povrede grudnog koša i druge povrede po telu – kažu u Bolnici.

Dodaju da je nakon sat vremena primljena i druga osoba iz tuče, 47-godišnji J. B. koji se žalio na povredu desne šake i, nakon pregleda kod ortopeda, uz prepisanu terapiju, otpušten je na kućno lečenje.

Prethodni tekstBivši predsednik Opštine Blace oslobođen optužbi za nenamensko trošenje budžetskih para
Sledeći tekstProkupčanka izazvala saobraćajku sa 2,13 promila alkohola u krvi

POSTAVI KOMENTAR

Молимо унесите свој коментар!
Овде унесите своје име