„Lidl“ otvara prodavnicu u Prokuplju

2
Lidl otvara prodavnicu u Prokuplju u četvrtak 3. novembra; Foto: M. M.

Nakon što je početkom 2021. godine nemački lanac supermarketa Lidl za 87.481.000 dinara kupio 1,39 hektara zemljišta na ulazu u Prokuplje u Ulici Vuka Stefanovića Karadžića 1A , u četvrtak 3. novembra otvara prvu svoju prodavnicu u tom gradu.

Svi Prokupčani će biti u mogućnosti da kupuju proizvode iz širokog asortimana koji Lidl Srbija nudi, a kako su rekli u toj kompaniji, u novoj prodavnici je zaposleno 35 ljudi koji su prošli fazu obuke za rad.

Prodavnica u Prokuplju će biti 65. Lidl prodavnica po redu u Srbiji, modernog spoljnog izgleda, sa prostranim i besplatnim parking prostorom za sve potrošače, koji broji više od 100 mesta. Unutrašnjost prodavnice omogućava jednostavnu i brzu kupovinu, jer prostrani prolazi između rafova omogućavaju nesmetano kretanje po prodavnici, dok brze kase sprečavaju velike redove i gužve- kažu u Lidlu.

Dodaju da kao i u svim Lidl prodavnicama, pored prehrambenih proizvoda poput uvek svežeg voća i povrća i ovde će u ponuditi biti i neprehrambeni proizvodi, koji prate sezonu i menjaju se iz nedelje u nedelju.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 63 prodavnice u 35 gradova širom zemlje.

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi, posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 11.550 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 30 zemalja sveta.

 

Prethodni tekstRukometaši Topličanina u ovom kolu pretrpeli peti, rukometašice prvi poraz u prvenstvu
Sledeći tekstBlace sufinansira ugradnju solarnih panela na porodičnim kućama

2 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime