Otvorena „Lidl“ prodavnica u Prokuplju

0
Otvorena prodavnica u prokuplju; Foto: M. M.

Svečanim presecanjem vrpce načelnika Topličkog upravnog okruga Zlatana Miljkovića, gradonačelnika Prokuplja Milana Aranđelovića i predstavnika kompanije Lidl, u Ulici Vuka Stefanovića Karadžića 1 u Prokuplju otvorena je prva prodavnica tog poznatog lanca supermarketa.

Lidl prodavnica u Prokuplju je 65. po redu i sa ponudom od oko 1.800 proizvoda ima najbolji odnoso cene i kvaliteta.

Lidl otvorili predstavnici kompanije i gradske vlasti; Foto: M. M.

Ovo je važan dan ne samo za Prokupčane, već i za stanovnike čitavog Topličkog okruga pa i opštine Merošina, jer očekujem da će svi oni moći da ovde kupuju željene proizvode po povoljnim cenama. Očekujem veću konkurenciju i povoljnije uslove za naše potrošače u skladu sa tržišnim uslovima. Posebno je važno da je ovde upošljeno 35 radnika koji će raditi po vrlo konkurentnim uslovima. Očekujem i nove investicije za čitav Toplički okrug u narednom periodu- rekao je načelnik Miljković.

Da je dobar posao urađen početkom prošle godine kada je 1,39 hektara zemljišta u blizini Srednje poljoprivredne škole u Prokuplju na javnoj licitaciji prodat nemačkom lancu supermarketa Lidl za 87.481.000 dinara, potvrdio je i gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović.

Guzva prilikom otvaranja nove prodavnice; Foto: M. M.

Želim da se zahvalim našim prijateljima iz kompanije Lidl Srbija, što su prepoznali grad Prokuplje kao mesto dobre trgovine i svrstali nas u grupu od oko trideset gradova u Srbiji u kojima posluje ovaj svetski priznat, poznat i renomirani nemački trgovinski lanac – rekao Aranđelović.

Nova Lidlova prodavnica zadovoljava sve najmodernije kriterijume kada je gradnja u pitanju, a svi zaposleni radnici su prošli adekvatnu obuku.

Ono po čemu je Lidl prepoznatljiv jeste brza kupovina, široki rafovi i brze kase koje omogućavaju da se kupovina završi bez dužih čekanja u redu. Tu smo da ponudimo proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta od kojih je čak trećina domaće proizvodnje- kažu u kompaniji Lidl Srbija.

Radno vreme prodavnice u Prokuplju je od 8 do 22 sata svakog dana u nedelji.


Pomoć porodiljama u nedelji otvaranja ”Lidla”

Povodom otvaranja prodavnice u Prokuplju, Lidl je obezbedio i posebne pakete ”Bebina čarobna kutija” koji su podrška za sve mame koje se porode u bolnici „Dr Aleksa Savić“, u nedelji nakon otvaranja Lidla od 3. do 10. novembra.

Svečanost povodom otvaranja Lidla; Foto: M. M.

Pažnju tokom otvaranja privukla je i kampanja koju ova kompanija sprovodi u želji da osujeti bahate vozače da nepropisno zauzimaju parking mesta za osobe sa invaliditetom.

Na parkingu se mogu videti table sa ispisom “Hoćeš da menjamo mesta? Pomeri se s mesta”.

Projekat je nastao u partnerstvu sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom Srbije – NOOIS i usmeren je na podizanje svesti o svakodnevnim izazovima sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, a koji mogu da se spreče većom pažnjom svih sugrađana.

Prethodni tekstPlaninari za vikend organizuju akciju „Toplička transferzala“
Sledeći tekstNovi protest bivših radnika u Kuršumliji, traže od premijerke da poseti Kuršumliju

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime