Vlast u Kušumliji popravlja puteve pred najavljene izbore

0
Popravka puteva u zimu, kad im vreme nije; Foto: Opština Kuršumlija

Kuršumlijska vlast traži najpovoljnijeg ponuđača za popravku i održavanje ulica, opštinskih i nekategorisanih puteva na teritoriji opštine, vrednost radova je 8.333.333 dinara, a izvodiće se u novembru i decembru ove godine. Za opoziciju je ovo zakasnela nabavka koja služi da, kako kažu, zamažu oči biračima pred najavljene decembarske izbore, jer je i predsednik Kuršumlije Vojimir Čarapić, poput svih čelnika gradova i opština u Toplici, podneo ostavku.

Iako tvrde da su infrastrukturni radovi na održavanju i sanaciji putnih pravaca planirani za ovu godinu, nejasno je zašto se do sada nisu i realizovali, već se čekao kraj građevinske sezone, a u kuršumlijskoj Opštini niko od nadležnih nije odgovarao na telefonske pozive, niti je želeo da komentariše razloge raspisivanja tendera za popravku puteva kada za to nije vreme.

Planirana je popravka kako kategorisanih puteva u Kuršumliji, tako i seoskih i atarskih puteva na teritoriji te opštine.

Opozicija u tom gradu nedvosmisleno smatra da je u pitanju pokušaj da se izmanipulišu građani i da se radi o predizbornoj kampanji SNS-a.

Kako je moguće da sada ima para, a da pre dva ili tri meseca nije bilo? Kuršumlijska sela su opustela, bez puteva, struje, sa staračkim domaćinstvima. Samo se pred izbore nešto uradi da bi se dobio koji glas više. Naprednjačka vlast je toliko uništila i oštetila građane Kuršumlije preko svojih raznih kombinacija i, dok su se svi oni bogatili za ovih 12 godina, građani su sve siromašniji – kažu u kuršumlijskoj opoziciji.

Dodaju da nikakva kupovina glasova birača od strane SNS-a ovoga puta neće proći na izborima i da će zaštititi svakog građanina koji bude ucenjen od strane naprednjačke vlasti.

Prethodni tekstOFK „Topličanin“ i „Gracko“ u trci za vrh tabele (UŽIVO)
Sledeći tekstPetrda u Prokuplju, ubedljiva pobeda“Topličanina“

POSTAVI KOMENTAR

Молимо унесите свој коментар!
Овде унесите своје име