Objavljen poziv za predloge za dodelu najvećih priznanja Prokuplja povodom gradske slave

0
Od nadležnog ministarstva novac za još 4 kuće u okolini Prokuplja; Foto: M. M.

Najuspešniji u prethodnoj godini iz oblasti nauke, kulture, obrazovanja, privrede, zdravstvene zaštite, zaštite životne sredine, za razvoj lokalne samouprave, humanitarno delovanje u gradu Prokuplju i razvoj fizičke kulture mogu biti predloženi za dodelu ovogodišnjih priznanja koja Grad Prokuplje dodeljuje povodom obeležavanja gradske slave Sveti Prokopije.

Predlozi se mogu dostaviti do 10. jula, a nagrade će biti dodeljene 20. jula kada je i svečana akademija.

Dodeljuje se jedna Plaketa Sveti Prokopije i to pojedincu ili organizaciji i 3 pohvalnice za postignute rezultate u prethodnoj godini. Plaketa se može dodeliti istom licu ili organizaciji samo jedanput, a predloge za dodeljivanje Plakete i pohvalnica mogu upućivati fizička i pravna lica, kao i gradski organi – piše u pozivu.

Organizacioni odbor za obeležavanje gradske slave Sveti Prokopije objavio je poziv svim građanima, organizacijama i udruženjima da šalju predloge na mejl adrese pr.sluzba@prokuplje.org.rs i kabinet@prokuplje.org.rs, a mogu ih dostaviti i na pisarnicu Gradske uprave, kao i poštom na adresu: Grad Prokuplje , Nikodija Stojanovića Tatka br. 2, 18. 400 Prokuplje.

Prethodni tekstPočela kupališna sezona u Žitorađi, karta skuplja od prošlogodišnje
Sledeći tekstMaturanti Gimnazije u Prokuplju svečano obeležili kraj srednjoškolskog obrazovanja

POSTAVI KOMENTAR

Молимо унесите свој коментар!
Овде унесите своје име