Gomila papira ispred bivše fabrike u Prokuplju, nadležni ne znaju odakle

0
Gomila papira ispred ulaza u nekadašnju fabriku; Foto: M. M.

Gomila papira za fiskalne račune nalazi se na ulazu u upravnu zgradu nekadašnje Topličanke, na samo 50-ak metara od spomen-parka junacima Gvozdenog puka u Prokuplju. Nadležne inspekcijske službe kažu da ne znaju odakle je dospelo toliko papira, a građani negoduju i traže da se ukloni.

Reč je o trakama sa starih fiskalnih računa koji su, prema onome što se moglo videti na licu mesta, bili skladišteni u jednoj od prostorija upravne zgrade te nekada poznate tekstilne fabrike čija je vrata neko obio ili otvorio i razbacao papire koje sada vetar raznosi u tom delu grada.

Upravna zgrada Topličanke se nalazi u industrijskoj zoni Prokuplja, delom se naslanja na fabriku Biz link i na stotinak metara je od fabrike Leoni, gde dnevno prođe više hiljada ljudi.

Papiri se nalaze pored fabrike Biz link; Foto: M. M.

Inspekcijske službe će izaći na teren i videti o čemu se radi. Mi još nemamo prijavu da postoji problem u tom delu, tako da ćemo više znati kada obiđemo teren. U svakom slučaju, rešićemo problem i naložiti da se prostor očisti – kažu u Gradskoj upravi Prokuplja.

Građani komentarišu da nije isključeno da su deca koja se igraju u Spomen-parku pronašla iskorišćene fiskalne papire i da su ih razbacali.

Ipak, ko god da je to uradio, Prokupčani se nadaju da će nadležne službe očistiti i urediti taj prostor.

Prethodni tekstRod višnje u Toplici biće prepolovljen bez obilnijih padavina
Sledeći tekstEstradni umetnik iz Prokuplja traži da mu se plate doprinosi, iz Grada kažu da je to obaveza od ove godine

POSTAVI KOMENTAR

Молимо унесите свој коментар!
Овде унесите своје име